page contents

Thursday, 26 January 2017

Review - Nasi Lemak Depan Kubur Teluk Kemang

Assalamualaikum semua yang sudi singgah ke blog huda ini.

Sempena cuti raya cina esok ni, sure ramai yang nak pergi bercuti kan?
Kalau pergi bercuti, wajib la pergi cari tempat makan yang sedap dan berbaloi kan?

Hari ini huda nak kongsi tempat makan best yang huda pergi masa bercuti di Port Dickson bulan lepas.

Kedai makan yang sesuai untuk breakfast yang berada di Teluk Kemang Port Dickson.
Nama kedainya NASI LEMAK 

Lokasi betul-betul depan Tanah Perkuburan Teluk Kemang , Port Dickson




Kenapa huda rekemen sangat pergi kedai makan ini?





Sebabnya mestilah banyak pilihan menu sarapan pagi, dan nasi lemak yang super sedap! 

Rasa wajib repeat datang sini lagi semata-mata nak makan nasi lemak sedap!!

Lagi satu, huda sempat berborak dengan owner Nasi Lemak ini, resepi sambal kawah turun temurun berpuluh tahun , patut la sedap sangat. Bermula dari meniaga bawah payung tepi jalan hingga ada kedai makan yang besar. 

So memang terbukti kan sedap? Kalo tak sedap takkan la tahan lama berpuluh tahun kan?

Ini owner yer, Puan Salmi Qarmila. Manis dan baik sangat orang yer. Selfie dengan encik boss dan boss kecik. hehe


Nak tahu lebih details boleh ke blog dan like Fb Page Nasi Lemak Depan Kubur..
Jom kita support bisnes orang lain, dan inshaAllah bisnes kita pun akan maju jaya =)

BLOG : http://nasilemakdepankubur.blogspot.my/

FB Page : https://www.facebook.com/NasiLemakDepanKubur/


Sekian review dari huda, si kaki jalan dan kuat makan, hehe =)

Jumpa lagi di post akan datang. 

No comments:

Post a Comment

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan atau pendapat yang diwakili dalam blog ini adalah peribadi dan dimiliki sepenuhnya kepada pemilik blog dan tidak menggambarkan pendapat orang, institusi atau organisasi . Apa-apa pandangan atau pendapat tidak bertujuan untuk memfitnah mana-mana agama, kumpulan etnik, kelab, organisasi, syarikat, atau individu. Semua kandungan yang disediakan di blog ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Pemilik blog ini tidak membuat sebarang perwakilan terhadap ketepatan atau kelengkapan maklumat di laman web ini atau ditemui dengan mengikuti mana-mana pautan di laman web ini. Pemilik tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kesilapan atau ketinggalan dalam maklumat yang disampaikan dalam blog ini Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian, kecederaan, atau kerosakan daripada paparan atau penggunaan maklumat ini. Komen adalah dialu-alukan. Walau bagaimanapun, pemilik blog berhak mengedit atau memadam mana-mana komen dikemukakan kepada blog ini tanpa notis. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadap kandungan dalam komen.

LIVE TRAFFIC