page contents

Sunday, 11 October 2015

The Arifs FUNTIME at Melaka!


Tiada perkara yang lebih best selain melihat dua hero kecil "The Arifs" seronok bermain dan senyum gembira. Jom huda kongsikan cerita The Arifs FUNTIME at Melaka!

Percutian di Tanjung Bidara Resort adalah waktu terbaik untuk The Arifs enjoy zaman kanak-kanak diorang bersama cousin perempuan yang sorang ni, Nur Iman Amani dan bonding time dengan makcik yang sorang ni "Cik A" 

Jom layan gambar kenangan manis The Arifs FUNTIME at Melaka.


The Arifs with one and only lil princess in family.
Bukan sekadar The Arifs jer seronok, papa Arif pun seronok dapat main volleyball.Seronok tengok telatah diorang main air, main pasir sama-sama. 

Sebelum balik, jom kita abadikan kenangan manis di Tanjung Bidara Resort ni. 
Alhamdulillah, plan holiday berjalan lancar walaupun cuaca Jerebu. 

InshaAllah next time The Arifs sponsor family holiday dan kita enjoy Funtime sama-sama lagi dengan adik Iman Amani yang bakal lahir hujung tahun ni. 

Sekian coretan kenangan manis kali ni, lain kali huda kongsi lebih banyak cerita dan kenangan indah.


some_text

No comments:

Post a Comment

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan atau pendapat yang diwakili dalam blog ini adalah peribadi dan dimiliki sepenuhnya kepada pemilik blog dan tidak menggambarkan pendapat orang, institusi atau organisasi . Apa-apa pandangan atau pendapat tidak bertujuan untuk memfitnah mana-mana agama, kumpulan etnik, kelab, organisasi, syarikat, atau individu. Semua kandungan yang disediakan di blog ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Pemilik blog ini tidak membuat sebarang perwakilan terhadap ketepatan atau kelengkapan maklumat di laman web ini atau ditemui dengan mengikuti mana-mana pautan di laman web ini. Pemilik tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kesilapan atau ketinggalan dalam maklumat yang disampaikan dalam blog ini Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian, kecederaan, atau kerosakan daripada paparan atau penggunaan maklumat ini. Komen adalah dialu-alukan. Walau bagaimanapun, pemilik blog berhak mengedit atau memadam mana-mana komen dikemukakan kepada blog ini tanpa notis. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadap kandungan dalam komen.

LIVE TRAFFIC