page contents

Saturday, 10 October 2015

Happy 1st Birthday - Muhammad Arif Hakim!Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Huda amat bersyukur hari ini sebab adik hakim genap setahun pada 10.10.15. 
Sambutan birthday Muhamad Arif Hakim, huda dah buat awal 2 minggu lepas gabung dengan abang Arif Haikal yang sambut 3rd birthday bulan lepas. Beza birthday dua beradik ni sebulan 5 hari jer, so combine celebration jer la mudah. =)
Comelkan kek birthday untuk "The Arifs" ni? Adik huda yang buat, Tq cik dah luangkan masa buat kek untuk kami. 
Menu birthday party untuk "The Arifs" adalah BBQ Chicken, Satay Daging , Mix Potatoes, Shepherd Pie, dan jagung panggang. Semuanya sedap menjilat jari. 
Ini gaya santai the Arifs lepak dengan cousin sementara tunggu makanan di hidangkan.
Ini sesi potong kek yang havoc. Faham-faham jer la bila dah ramai kanak-kanak. Mana tahu sabar bila tengok kek coklat depan mata. Hehe...

Alhamdulillah, birthday party Muhammad Arif Hakim dan Muhammad Arif Haikal berjalan dengan lancar.  Bulan lepas huda dah celebrate birthday holiday Arif Haikal, bulan ni turn birthday holiday Arif Hakim pula.  InshaAllah tunggu next week yer kita pergi birthday holiday!
Sekian coretan huda kali ini. Doa huda untuk adik, Muhamad Arif Hakim, mama doakan adik hakim membesar dengan sihat dan jadi anak soleh, Insha Allah, semoga adik berjaya pimpin tangan mama menuju syurga Allah kelak. Amin Ya Rabb. 
some_text

1 comment:

  1. I'm interested in your article, I also have a similar article about Indonesia you can visit Information Regarding Indonesia for more info

    ReplyDelete

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan atau pendapat yang diwakili dalam blog ini adalah peribadi dan dimiliki sepenuhnya kepada pemilik blog dan tidak menggambarkan pendapat orang, institusi atau organisasi . Apa-apa pandangan atau pendapat tidak bertujuan untuk memfitnah mana-mana agama, kumpulan etnik, kelab, organisasi, syarikat, atau individu. Semua kandungan yang disediakan di blog ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Pemilik blog ini tidak membuat sebarang perwakilan terhadap ketepatan atau kelengkapan maklumat di laman web ini atau ditemui dengan mengikuti mana-mana pautan di laman web ini. Pemilik tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kesilapan atau ketinggalan dalam maklumat yang disampaikan dalam blog ini Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian, kecederaan, atau kerosakan daripada paparan atau penggunaan maklumat ini. Komen adalah dialu-alukan. Walau bagaimanapun, pemilik blog berhak mengedit atau memadam mana-mana komen dikemukakan kepada blog ini tanpa notis. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadap kandungan dalam komen.

LIVE TRAFFIC